FilofaxNi!

Heti tervek, teendők és programok

Mindig is gondot okozott, hogyan írjam fel az összes programunkat (azaz kötelező megjelenéseket) és a tervezett teendőket (azokat a dolgokat, amiket muszáj és amiket szeretnék egy-egy napon elvégezni) úgy, hogy el is férjen egy jól átlátható heti naptárban. Mert fel lehet írni mindent egy napi tervezőben, de akkor egy lapra csak egy nap fér és… Tovább »

Hetem tervezése

Van a filofaxomban havi tervező -két lapon egy egész hónap, minden nap egy-egy kis kockában-, meg napi tervező -a gyári rész névnapokkal, stb-, de szeretem, ha van heti tervező is. Itt az olyan feladatokat tudom megtervezni, amik nincsenek konkrét naphoz kötve, de az adott héten el KELL végeznem. Lehet pár telefonhívás, vásárlás, elmenni valahova, megcsinálni… Tovább »

Teendők és vásárlások tervezésének lehetőségei

Hogyan tervezitek a tennivalókat? Ha több helyre kell mennetek, több mindent intézni, azt hogyan írjátok be a filofaxotokba?  Nekem rendszerint több boltba is be kell néznem előbb-utóbb, azokból több mindent is venni, ezért fontos volt a megfelelő teendő- illetve bevásárlólista. Lényegében ugyanaz, mert ha elindulok egyszer vásárolni, akkor rendszerint ügyintézéseket is beiktatok és ezeket is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!