FilofaxNi!

Találtam…

Nem hiszem, hogy sokszor ajánlanék konkrét terméket, de most egy érdekeset találtam. Biztos sokan ismeritek az Erin Condren naptárakat -drágák és a napok felosztása három részre a legfontosabb jellemzőik.  Ilyet persze sk is készíthetünk akár hagyományos filofaxba is azzal, hogy szabad kézzel vagy vonalzóval három részre osztjuk a napokat… Nem nehéz, de azért jobb (egyszerűbb)… Tovább »

Fűzött naptár használatához tippek

Amíg nem kezdtem el újra filofaxot használni Via kreatív kalendáriumos tanfolyama kapcsán, akkor ezt a fűzött naptárat nyűttem -és nagyon szerettem is. Még a filofax térhódítása után is gondolkodtam rajta, hogyan őrizhetném meg ezt is és a filofaxot is… Nagyon klassz naptár, csak a jegyzetelésre van itt is kevés hely -de aki annyit akar jegyzetelni,… Tovább »

Havi tervező

A fenti lapot sk készítettem, de internetről elég sok előre megszerkesztett hasonló lapot lehet kinyomtatni ingyen is. Azokkal az volt csak a bajom, hogy egyrészt pont nem volt itthon egy sem és számomra körülményes a nyomtatás (nincs itthon se számítógépem, se nyomtatóm), plusz egy, amit találtam és sikerült átküldenem nyomtatni férjemnek nem tetszett, mert a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!