FilofaxNi!

Filofax a gyereknek?

Persze, miért ne? Iskolás gyermekre gondoltam hiszen az írni-olvasni tudás előtt max összefirkálná a lapokat (az is lehet hasznos, de ezért külön filofaxot beszerezni vagy felépíteni nem szükséges szerintem) Nálunk a negyedikes gyermekem kapott egy saját filofaxot -S-es méretűt. Ugyan lesz külön leckefüzete, de szeretném, ha felírna még ezen kívül is sok fontos dolgot: Milyen… Tovább »

Elválasztólapok II.

Első adag sk készített elválasztólapjaim -túl kislányosak lettek, látszik, hogy a lányomnak készített filofax után raktam ezeket össze, de sebaj, első adagnak jó.    Amiket felhasználtam: mintás papírok és csomagolópapír matricák (masni és csipke) Vinyetta (lila pöttyösön) színes mértani matricák (fülek lettek)  ... Tovább »

Lidl-s elválasztólapok

Már több évben is láttam, hogy a Lidl-ben kaphatók színes lapok kreatív technikákhoz. Elsősorban gondolom scrapbookhoz jók, de filofaxosként persze rögtön a szép színes elválasztólapok lebegtek a szemeim előtt mikor megvettem egy csomaggal.  A lapok szépek, színesek, csillognak, mindkét oldaluk mintás (különböző, de színben, hangulatban passzoló) és elég vastag kartonok ahhoz, hogy jók magukban is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!