FilofaxNi!

Nem lyukasztott jegyzetlapok filofaxba

A papírboltokban sokféle jegyzetfüzetet lehet találni. Ezeken nincs lyuk, nem is filofaxba tervezték őket. Mégis remekül passzolnak egyik vagy másik méretű gyűrűs kalendáriumba, így ha van otthon lyukasztónk, könnyen kompatibilissé varázsolhatjuk eredetileg lyukasztatlan lapjainkat filofaxunkhoz. 

Egyik kedvencem a Pocket méretű filofaxba a gyerekeknek szánt jegyzetfüzetke. Ez elég kicsi, lapjai üresek, fehérek. Sima lapok, könnyen kivehetők a füzetkéből, csak ragasztott, így lyukasztás után mehet is a filofaxba. Többféle előlappal kapható, általában az éppen aktuális vagy közkedveltebb rajzfilmek figurái vannak a borítókon: Jégvarázs, minyonok, Kis kedvencek titkos élete, stb. 


Másik kedvenceim az eredetileg hűtőre szánt jegyzettömbök. Ezek hátulján mágnescsík található, hogy a tömböt a hűtőre rakhassuk és könnyen felírhassuk, mit kell a boltból venni. A lapok könnyen kitéphetőek és kiváló méretűek Personal méretű filofaxba

Hasonlóan Personal méretre jó az alábbi jegyzetfüzet is. Ennek a lapjai színesek, mintásak -mint látható is- de vidámmá teszik a filofaxot.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!