FilofaxNi!

Filofax lapok a PaperDice-tól

Életem első Etsy-rendelése volt!

Nagy levegőt vettem és mivel valahol láttam ajánlani, körbenéztem én is a PaperDice online boltjában, majd annyira tetszettek a termékek, hogy rendeltem is. Meglepően könnyen ment a rendelés; PayPal tette a dolgát és levonta az összeget a számlámról, majd kaptam is az értesítőt a sikeres rendelésről, ezután a csomagfeladásról. Pár nap múlva jött is a levél a termékekkel. Egy negyedéves papírcsomagot vettem próbaképpen (most már bánom, hogy csak ennyit) és nagyon elégedett vagyok a kapott termékkel. 

Mutatom is, miből áll, bár természetesen a PaperDice Etsy oldalán bőségesen láthattok termékfotókat, így nem zsákbamacska, mit vesztek (ja, amúgy nem reklámbejegyzés ez, csak meg akartam osztani örömöm). 

A csomagban van

  1. Mai nap tervező (kedvencem)
  2. 2017-es összesített naptár 2 oldalon
  3. Havi tervek
  4. Heti tervező
  5. Menütervező 
  6. Bevásárlólista (tervező)
  7. Jegyzetek
  8. Feladatlista
  9. Matricák

Épp a legjobbkor jött a csomag, mert két nap múla igen sűrű napom lesz: a legnagyobbnak új helyen különóra, a középsőnek iskolai farsangi mulatság, a legkisebbnek iskolaelőkészítő -csak győzöm kapkodni a fejem, hogy kit hova és mikor vigyek, vagy hozzak el, plusz van a sok apróság, mint uzsonna, amit előre el kell készítenem. Remek segítség ebben a napi tervek lap:

A többi lapot még nem írkáltam össze, de addig is pár fotó a biankó lapokról:

 

A lapok papírminősége szuper, nem üt át a toll, még a filctoll sem. A grafika szép és öröm írni a tervezőkre. Még ugyan próbakörön vannak a tervezők, de úgy látom, be fognak válni és akkor rendelek hamarosan még egy kört.  

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!